De Villa

Villa Dewi Sri, uw exclusieve, in moderne stijl gebouwde, van Balinese elementen voorziene 8-persoons vakantievilla ligt in een tropische tuin van 3500 m² aan de noordkust van het exotische eiland Bali. Deze droomvilla, waar u zich meteen thuis zult voelen, is te huur voor iedereen die houdt van luxe en privacy tot een maximum van 12 personen. Wij beschikken namelijk ook nog over een guesthouse voor 4 personen in de aangrenzende tropische tuin van 2000 m². In totaal is de gehele tuin dus 5500 m², met 6 slaapkamers en 6 badkamers!

Geniet van de rust dat Kayu Putih u biedt met de gezelligheid van Lovina, in een paar minuten.

 

Villa Dewi Sri is gebouwd op het hoogste rijstterras van een eigen terrein van 5500 m². De verkoelende bries van de Bali Zee krijgt vrij spel door het brede terras dat rond het hele huis ligt. Vandaar heeft u adembenemende uitzichten op Lovina, vissersboten, rijstvelden, bergen en onze prachtige tropische tuin.

De villa heeft een oppervlakte van 450 m² en is geheel gelijkvloers. Er zijn 4 gelijkwaardige slaapkamers met even zoveel zeer luxe badkamers. Tevens zijn alle slaapkamers voorzien van airconditioning. Het guesthouse heeft naast 2 slaapkamers met balkon met fenomenaal uitzicht ook 2 schitterende badkamers en uiteraard airconditioners met een totale oppervlakte van 120 m². Villa Dewi Sri beschikt over een grote open living, even ruime open eetkamer en uiteraard een groot overloopzwembad van 16 x 6 m. Een pooldeck voorzien van diverse moderne ligbedden, een Bale Bengong (Balinees rusthuisje) en een loungeplek met parasols om u te beschermen tegen de tropenzon. Dit alles is omgeven door een onder architectuur aangelegde, tropische en met liefde onderhouden, parkachtige tuin.

Aan de ene zijde van onze villa kijkt u uit over de zee, terwijl u aan de andere zijdes kijkt over rijstvelden en bergen.


 

Er is uiteraard in het hele huis gratis internet en in onze media lounge kunt u gebruik maken van de grote dvd collectie, met een hele hoop films voor de kinderen. Uw muziek kunt u afluisteren op 1 van de 2 docking stations. Tevens zijn er diverse gezelschapsspellen, of u speelt een partijtje badminton in onze tuin. De keuken is voorzien van allerlei apparatuur, waar u waarschijnlijk zelf geen gebruik van zult maken. De dames kunnen voor u de heerlijkste gerechten klaarmaken. Tevens staat er een Nespresso apparaat tot uw beschikking (u moet helaas wel zelf de cupje meenemen of ter plaatse een ander merk koffie kopen), natuurlijk is ook een gewoon koffiezet apparaat.

Maar misschien wilt u liever rustig genieten van een goed boek op één van de terrassen of in de Bale Bengong met uitzicht op de zee, de bergen of de rijstvelden.

 

 

Ons pas gebouwde Guesthouse ligt naast het hoofdhuis van Villa Dewi Sri en bestaat uit 2 grote slaapkamers met uiteraard ieder een eigen luxe badkamer. De twee eenpersoonsbedden zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen zodat u een kingsize tweepersoons bed heeft. Iedere slaapkamer heeft tevens een eigen terras met een fenomenaal uitzicht over de zee en rijstvelden. Een werkelijk fantastische plek om s’ochtens een kop koffie te drinken of als je je even wilt afzonderen.

In de tropische tuin van nog eens 2000m² staat ook een grote Bale Bengong waar onder anderen de Yogalessen kunnen plaats vinden. Hier waait altijd een heerlijk verkoelend briesje!

 
 
 
 
https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-Home.jpg

HOME

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-Peroneel.jpg

HET PERSONEEL

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-Bali.jpg

BALI

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-Photos.jpg

FOTO'S-VIDEO

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-prices.jpg

PRIJZEN-BESCHIK-BAARHEID

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-contact.jpg

CONTACT-RESERVEREN