Het Personeel

Het zorgvuldig geselecteerde personeel in Villa Dewi Sri is professioneel opgeleid, vriendelijk, vrolijk en discreet. Zij doen er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen en u maximaal van uw vakantie te laten genieten. Zij bieden u de luxe en service zoals de beste hotels maar dan met de privacy in uw eigen villa.


Housekeeping en Chef-koks

De dames van Villa Dewi Sri, Made en Yeni zorgen ervoor dat u zich van begin tot het einde echt op vakantie voelt. Elke ochtend serveren ze u een heerlijk ontbijt en kunnen zij eveneens instaan voor uw dagelijkse aankopen en bereiden zij naar wens uw lunch en diner. U kunt kiezen uit de meest smaakvolle lokale en westerse gerechten uit onze menulijst, die zij dan op meesterlijke wijze voor u klaarmaken. Altijd bereid met verse ingrediënten en met de meest fantastische groenten en kruiden. Zij spreken goed Engels en doen tevens het huishouden en uw was. Daarnaast kunnen zij u helpen bij het uitzoeken van de diverse excursies en nemen contact op met onze chauffeur Ketut als u ergens heen wilt. Of zij maken voor u een afspraak voor uw massage. Als het nodig is kunnen zij ook rustig een paar uurtjes op uw kinderen passen als u weg wilt. Made en Yeni zijn goud.

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Ddewi-Sri-Yeni.gif

Yeni

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Ddewi-Sri-Made.gif

Made

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Ddewi-Sri-Putu.gif

Putu

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Ddewi-Sri-Gede.gif

GedeTuin & Zwembad

Putu en Gede, onze 2 hoofdtuinmannen, verzorgen met veel liefde en passie onze tropische tuin. Zij onderhouden ieder dag het zwembad en de verschillende zitjes/bedden op de diverse terrassen in onze tuin. Gede en Putu zijn ieder 6 dagen per week te vinden in onze magische tuin met zijn honderden bloemen, orchideeën, planten en bomen. Wanneer u een limoen, kokosnoot of banaan uit de tuin van Villa Dewi Sri wilt, zijn zij de aangewezen persoon om dat voor u te verzorgen.

Gezien de grootte van de gehele tuin, hebben wij ook nog een Putu die 4 dagen per week komt helpen.

Je zult ze waarschijlijk niet veel zien maar begrijp dat zij ervoor zorgen dat de tuin er fantastisch bij ligt


Security

De man van de nacht is onze eigen Johny. Hoewel Bali en in het bijzonder Noord Bali zeer veilig is, maken wij toch gebruik van zijn diensten gedurende de nacht. De security van Villa Dewi Sri waakt dan ook over uw tijdens de avond en nacht, zodat u altijd iemand van de staff kunt aanspreken als dat nodig is. Johny houdt zich discreet en afzijdig, maar zal u ten allen tijde kunnen helpen indien nodig. En tijdens zijn rustdag ziet u Ketut, die dan zijn taken waarneemt.


https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Ddewi-Sri-Johny.gif

Johny

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Ddewi-Sri-Ketut1.gif

Ketut

Management

Ketut is onze villa manager, hij is de aangewezen persoon bij vragen over onze villa, het internet, de dvd speler, televisie en dergelijken. Hij komt u de dag na aankomst een bezoekje brengen en neemt alle wensen die u heeft met u door. Ook zorgt hij dat uw kopie paspoort wordt geregistreerd bij de lokale overheid. Samen met de rest van de staff zal hij zorgen voor een onvergetelijk verblijf in Villa Dewi Sri.


Villa Chauffeur / Gids

Ketut ("driver"), onze chauffeur beschikt over een veilige en comfortabele 8 persoons auto. Hij spreekt goed Engels en kan u komen afhalen van de luchthaven of van een plaats op het eiland waar u eerder verblijft en u naar de villa brengen. Tijdens uw verblijf kan u een beroep op hem doen voor uw excursies en tevens kan hij u de mooiste plekjes op Bali laten zien. Of zomaar even winkelen in Lovina. Vele gasten zijn vol lof over zijn kennis van het eiland en zijn cultuur. En tijdens de soms wat lange ritjes leert hij u de simpele woorden van het Bahasa Indonesia. De diensturen van Ketut zijn niet bij de villaprijs inbegrepen en u dient tegen een kleine vergoeding direct met hem af te rekenen. Hij kan ook allerlei Hikes met u doen, vraag hem gerust om advies en trek met hem erop uit om bijvoorbeeld een berg te beklimmen of door een tropisch woud te gaan.

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Ddewi-Sri-Ketut2.gif

Ketut


https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-Massage.gif

Cambodja Spa

Massage & Beauty

Kadek en haar team zijn onze villa masseuses van de Cambodja Spa, hun ervaren handen vormen een ware ontspanning voor lichaam en geest. Terwijl u geniet van een behandeling in onze Bale Bengong hoort u op de achtergrond de zee en de vogels in de tropische tuin. Kadek en haar team bieden diverse behandelingen aan, van een traditionele Balinese massage met olie tot hot stones. Ook manicure, pedicure of een uitgebreide gezichtsbehandeling is zeer aan te raden. De zeer schappelijke prijslijst van onze Kadek is bij Yeni of Made te verkrijgen en u direct met haar contant af te reken.


Yoga

Yoga wordt steeds populairder. U stretcht uw spieren en doet bewegingen die u in het dagelijks leven niet vaak doet. Dat is prima voor het behoud van flexibiliteit en stabiliteit, maar ook coördinatie. Het is niet nodig lenig te zijn om aan yoga te beginnen. Iedereen heeft zijn of haar eigen vertrekpunt. Het gaat om jouw individuele yoga reis, niet om wie de beste houdingen kan doen. Geniet van het leerproces en neem de tijd om de houdingen op de juiste manier uit te voeren en de ademhaling te beheersen. Kadek geeft ook yogalessen. Dit kunnen privélessen zijn, maar ook groepslessen. U kunt direct contact opnemen met haar voor het reserveren van deze lessen.

Tevens worden er enkele malen per jaar Yogaweken georganiseerd. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of neemt u een kijkje op: https://ellissport.nl/lesaanbod/magisch-bali-yoga-week/

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-Yoga001.gif

Yoga

 
 
 
 
https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-Home.jpg

HOME

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-Villa.jpg

DE VILLA

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-Bali.jpg

BALI

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-Photos.jpg

FOTO'S-VIDEO

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-prices.jpg

PRIJZEN-BESCHIK-BAARHEID

https://villadewisri.com/wp-content/uploads/2017/09/Villa-Dewi-Sri-contact.jpg

CONTACT-RESERVEREN